Si-acum sa trecem la treaba: intr-un vas adanc (de preferat un castron) se pun faina si untul (ce a fost tinut la temperatura camerei in ultimele 30 de minute). Se adauga oul, galbenusul, zaharul si praful de sare. Totul se amesteca pana se transforma intr-o pasta omogena, dupa care se baga la frigider pentru 30 de minute.

Asa cum am promis in primul episod al Istoriei Ciocolatei, am sa va dau si prima reteta pentru un tort cu nuca si cacao absolut delicios. Astept impresii dupa ce il faceti si vedeti cum e.

Am primit de la Kirakiralina (imi place mai mult pseudonimul ei artisctic, mi se pare ca o reprezinta mai mult decat prenumele, care altfel sunt frumoase amandoua) o reteta pentru o prajitura delicioasa; de fapt ce nu e delicios la un desert cu ciocolata

Avea 51 de ani şi s-a născut la Câmpulung Moldovenesc. După ce a terminat Liceul de Muzică din Iaşi, a continuat studiile la Conservatorul de Muzică din Iaşi, unde şi-a dat licenţa cu lucrarea „Charlie Parker un geniu al improvizaţiei

Are 60 de ani si încă reuşeşte să captiveze publicul. A reuşit să aducă 6.000 de oameni la Polivalentă in noiembrie. Am auzit mulţi oameni care ziceau că nu sperau că vor trăi să prindă un asemenea concert în România. După 75 de minute a mulţumit publicului şi s-a retras în culise; a fost rechemat în aplauze, strigăte, fluierături şi tropăit de picioare

de begonii pe 300 de metri patrati, Bruxelles, Grand Place, Belgia; locatie binecunoscuta pentru marele sau „covor de flori”. Aceasta prezentare de begonii este amplasata la fiecare doi ani in piata centrala pentru cateva zile la mijlocul lui August, si evident, atrage foarte multi turisti.