7 decembrie – Romexpo – targ de Craciun

Filiala bucuresteana a Asociatiei Internationale a Femeilor (IWA) organizeaza cea de-a opta editie a targului de Craciun – The Christmas Bazaar 2008 ce va avea loc pe 7 decembrie la RomExpo. Evenimentul va avea loc in pavilioanele 20 si 21, astfel incat in fiecare pavilion, participantii, respectiv ambasade din Romania, vor putea avea un stand cu mancare traditionala si unul cu obiecte manufacturate, special create pentru Craciun.

The Christmas Bazaar promoveaza diversitatea prin cultura. Misiunile diplomatice din Romania, vor veni cu mancaruri dintre cele mai deosebite fata de bucataria romaneasca. Astfel, cei care decid sa vina la targ vor avea ocazia sa guste mancaruri exotice si sa cunoasca obiceiuri din state mai putin cunoscute romanilor.

The Christmas Bazaar este cea mai importanta actiune caritabila organizata de IWA in fiecare an. Printre proiectele pe care asociatia le-a derulat pana acum, se numara actiuni pentru case de copii din Bucuresti si din tara, pentru azile de batrani si pentru centre destinate persoanelor cu dizabilitati. De asemenea, IWA a sprijinit reabilitarea catorva scoli din diferite judete din tara si proiecte initiate de alte ONG-uri precum Ovidiu Rom, Sense International sau Asociatia P.A.V.E.L. Banii care vor fi stransi ca urmare a editiei de anul acesta a The Christmas Bazaar vor fi folositi printre altele pentru a achizitiona calculatoare pentru scoli mai putin dotate din Bucuresti. Aceasta editie este organizata sub inaltul patronaj al Ministerul Afacerilor Externe si cu sprijinul Primariei Capitalei care vor promova imaginea Romaniei pregatind mancarea traditionala si obiecte manufacturate pentru Craciun.

In cadrul evenimentului, participantii vor avea parte de nenumarate surprize, printre care o parada internationala de costume populare sau colinde cantate de copii talentati.

Targul va fi deschis publicului incepand cu ora 11.00, iar accesul se va face pe baza de bilete care vor putea fi achizitionate la intrarea in pavilioane.

2 comentarii pe “7 decembrie – Romexpo – targ de Craciun

Comentati?