Orygyns

Pentru ca imi plac de mor oamenii care dedica timp oamenilor si se gandesc la ei cu drag am preluat postarea Veronicai. Si puteti sa-i spuneti cum vreti: reclama, publicitate, osanale 😀 dar de fapt este vorba despre oameni care spun: Verocikai ii place cafeaua asta. Hai sa o aducem ca sa gaseasca si data viitoare cand va veni. Sigur ca o fac pentru ca vor sa le intre Soarele in casa, vesel si cald 🙂 dar important e ca o fac. Altii te privesc doar ca pe un alt client. Ei, ca pe un prieten.

„I fall in love with people who go the extra mile, thus going the extra smile.
Sigur că vin la Orygyns pentru că îmi place cafeaua. Dar oriunde mă duc, pentru că îmi place un produs, mă duc mai ales, de fapt, pentru că îmi plac oamenii.

Oamenii ăștia m-au primit pe 1 ianuarie, deși era închis. Era o întrunire între prieteni, afterparty, așa, dar pentru că am bătut la ușă, m-au primit. Mă vedeau pentru prima dată.

Sînziana îmi pune muzica mea preferată din clipa în care intru. Marina and the Diamonds, Froot. Uneori dansăm, când nu ne vede nimeni.

Mă simt ca acasă, am întâlnit oameni cu care am mers mai departe de o conversație care să ne umple un moment. Multumesc, Andreea.
Aș putea continua.

DAR ASTĂZI, astăzi mi-au pus ștampilă pe inimă. Oamenii ăștia, care aduc cafeaua de la prăjitorii de departe și o schimbă constant, au adus o pungă din cafeaua mea favorită, pe care o aveau în perioada în care am aterizat eu aici. Au adus o pungă știind că unui client îi place mult cafeaua aia. Îi plac toate, dar are ceva cu asta. O cheamă Panama Los Lajones, da’ asta e irelevant. Relevant e gustul pe care mi l-a lăsat gestul ăsta.

Ah, da, aici m-am îndrăgostit de un cântec. În ultima vreme exist cu coloana asta sonoră:: – Veronica Soare

Locul se afla pe Jules Michelet nr.12, pe straduta cu bariera, perpendiculara pe Magheru, langa J’info Tours (strada cu British Embassy).

Comentati?