Cum sa te transformi intr-o sirena

Parcul Acvatic Weeki Wachee Springs din Florida a fost numit „cea mai buna tabara din lume”. De ce? Pentru ca ei fac sirenele reale … posibile.

Nu, nu e doar un spectacol unde fetele se imbraca precum sirenele si inoata in jurul unei piscine: acest lucru este suta la suta real, este inot acrobatic si dans subacvatic. Necesita un antrenament extrem de dur si este doar pentru sir-oamenii dintre noi.

Pentru cei nefamiliarizati cu Weeki Wachee Springs, parcul de fapt este scena unui spectacol de dans al sirenelor inca din 1940. Cozile sirenelor sunt realizate din lycra si inspira pe oricine s-a visat vreodata a fi Ariel din Mica Sirena.

Formarea este de fapt incredibil de istovitoare fizic si provocatoare. Sirenele scolarite stau sub apa perioade lungi de timp, folosind un furtun pentru a respira si primesc un set de instructiuni pe care trebuie sa le respecte intocmai pentru flotabilitate si acrobatie inainte de absolvire. Fara accesorii de scuba, fara masti, sirenele trebuie sa invete cum sa echilibreze presiunea din urechi si sinusuri fiind in acelasi timp aruncate de curenti cu 12 mile de ora. Chiar daca tabara seamana cu orice alta tabara, cu siguranta nu este genul acela de cantam-in jurul-unui-foc de tabara-si-ne-ingrasam-stand.

Barbatii s-ar putea sa nu fie prea intrigati de tot ceea ce ofera aceasta tabara. Dar ati vazut unele dintre aceste sirene? Sunt in forma si se antreneaza sub si in afara apei. Daca sunteti interesati urmariti fimuletul:

26 comentarii pe “Cum sa te transformi intr-o sirena

  1. Gheorghe Bianca Maria

    - Edit

    Reply

    Draga sirenele exista doar in desene doar depe un desen chiar crezi ca exista? Nu te obosi credema.

    1. Dragilor,nu credeți ce scrie aici ! Sirenele nu au cum sa fie in parcuri acvatice !! ELE EXISTĂ DOAR IN OCEANE SI MARI !!!!
      NU VA OBOSITI SA CITITI.

  2. Cu scrisul am inteles ca nu esti prietena prea buna, dar nici cu cititul?! Hai, mai incearca sa mai citesti articolul de vreo doua ori si poate ai sa pricepi …

    1. Happynes Hurts

      - Edit

      Reply

      Sincer…eu nu pot spune că (,) cred dar nici ca nu cred,oceanul este super mare,sunt multe vietăți marine care s-au descoperit in ocean dar sunt si mai multe care așteaptă sa fie descoperite.Viata acvatica este un loc magic…orice se poate găsi acolo.

  3. Oare mai citeşte cineva şi ce scrie ÎN articol??? (ca să nu mai spun că am mai răspuns unei „întrebări” similare în comentarii, un pic mai sus …)

    Cristina, te invit şi pe tine să mai citeşti încă de vreo sută de ori articolul şi să pricepi că e un SHOW/SPECTACOL într-un parc acvatic.
    Ce-o fi aşa de greu de priceput??!!?

  4. Vazand ca subiectul are priza am dat o raita pe youtube. Sunt o multime de clipuri cu titluri de genul” real footage of a real mermaid”. Asa am observat un amanunt curios… Toate sirenele astea au genunchi !!!! Si nu inteleg de ce ! Sa fie oare nevoite sa stea in genunchi chiar si in adancul marilor si oceanelor?! Sa fie oare posibil „doggie style” in adancuri? 😀

      1. Mwahahaha! Comentariile mele sunt doar pentru DOUA persoane! 🙂
        For the rest… I don;t give a rodent’s resctum cum spune latinul… loool

Comentati?