Somn confortabil agatat pe perete de stanca

Cum poti sa ai un somn confortabil agatat pe un perete de stanca? Si sa mai fie si la inaltime … La mare inaltime! Adica sub tine doar haul! Mie mi se face rau numai cand ma uit la fotografii. Dar eu nu sunt in target: am rau de inaltime.

Totusi exista oameni carora nu stiu ce le curge prin vene dar care considera asta o minunatie: trei cabine de sticla si metal agatate pe inima Sacred Valley of the Incas, in Via Ferrata. Proiectul, condus de Natura Vive, permite urcatul (in conditii de siguranta pentru incepatori) pe un perete de 120m si apoi coboararea cu sapte zip line-uri.

Dar inainte de coborare vizitatorii pot petrece noaptea intr-un cuib confortabil (spun initiatorii proiectului) agatat de peretele de stanca. Capsula transparenta da posibilitatea admirarii vaii, cerului, noptii, stelelor.

Cele trei cuiburi masoara 10m lungime cu 2,5m inaltime si latime. Au patru paturi, o zona de masa si o baie. Electricitatea este asigurata cu panouri solare. Pentru exemplificare va las mai jos cateva fotografii si un filmulet. Zau ca m-ar interesa raspunsurile voastre: ati plati pentru un somn intr-o cutie de-asta de sticla? Si, mai ales!, ati putea dormi?

skylodge-adventure-suites-natura-vive-glass-pods-peru-designboom-01 - Copy

skylodge-adventure-suites-natura-vive-glass-pods-peru-designboom-03

skylodge-adventure-suites-natura-vive-glass-pods-peru-designboom-02 - Copy

Comentati?