Fluturi in stomac

fluturi in stomacCasatorit sau nu, fluturii nu cunosc legamintele tale si nici statutul tau social. Ei apar exact cand nu te astepti. Unii traiesc prin tine secunde, altii ore, zile, luni si – mai rar – ani. Ti s-a intamplat sa simti fluturi in stomac?

Fluturii sunt acele trairi intense, necontrolate, care te fac sa rosesti de parca tot universul ar sti ce-i cu tine, dar nu-i chiar asa. Cel mai adesea cel (cea) pentru care simti fluturi in stomac nu stie exact ce simti tu. Uneori semnele de intrebare si speranta se contopesc in fluturi cheie.

Fluturii sunt de mai multe feluri, au milioane de forme si multe culori. Unii sunt inalti, au ochii negri si zambesc pana te topesc. Altii sunt mai scunzi, au ochii verzi si te fastacesc. Unii sunt blonzi, au ochii albastri si te fac sa vibrezi … Insa orice forma ar lua sunt fluturii frumosi din viata ta.

Se intampla insa si miracole cand cei doi privindu-se ochi in ochi, prin bataia neregulata a genelor, isi trimit unul altuia fluturi, ca intr-un schimb de fluide. Nici unul nu stie exact ce simte celalalt. Intuiesc, doresc, spera, dar nu au certitudini… Si atunci … se intampla undeva, aproape sau departe in infinit, ca cei doi sa se atinga. Din atingerea lor se pot naste dragostea, iubirea, eternitatea, fericirea.

Alteori aceasta contopire netrupeasca se intampla cand cei doi se gandesc unul la altul in acelasi timp; cand isi scriu despre nimicuri sau toate la un loc, in acelasi timp; cand simultan fac unul pentru altul lucuri minunate … Sunt atatea situatii in care fluturii celor doi se contopesc: un zambet furat, o privire galesa, o imbratisare prin atingeri de maini, un sarut “prietenesc” pe obraz … Nu-mi pot imagina o viata traita fara fluturi in stomac. Tu?

(foto: myhdwallpapers.net)

13 comentarii pe “Fluturi in stomac

  1. Marcus Daniel

    - Edit

    Reply

    Daaaaaa foarte emotionant, fluturii sunt peste tot in viata noastra, pe flori, in poze, pe panzele marilor artisti. Ma intreb; Fluturii …ii gasesti si in politica? Simti fluturi la stomac atunci cand il vezi pe libidinosul de Crin sau pe scarba de Ponta sau pe Motan??? Ce fluturi or fi aia? Sunt fluturi sau molii??? Molii care rod din trupul acestei tari si popor condamnat la moarte. As da cu un insecticid asupra acestor molii, daca as sti ca dispar de pe pamant, lasand loc fluturilor adevarati sa-si faca dansul pe florile sufletului romanesc.

    1. De ce strici tu frumusete de poveste cu trimiteri la politica? Sincer, nici cei pomeniti de tine si nici cei absenti din comentariu, dar prezenti in viata politica, nu au ce cauta aici. Pentru comentarii politice sunt atatea alte site-uri … Credeam ca vorbim despre cu totul altceva 🙁

  2. da, de cate ori ma gandesc la barbatul ce ma iubeste si mai rar recunosc ca il iubesc, simt fluturii si imi amintesc cu groaza de anii in care fluturii nu se mai opreau si la mine cand ochii imi plangeau de dorul de iubire; au trecut dar nu i-am uitat.
    ps: este secret dar acum IUBESC din nou

  3. de multe ori, si inca mi se intampla…”fluturii din stomac” sunt o piesa esentiala din puzzle-ul numit viata, fac parte din noi si din ceea ce suntem si simtim. ne fac se ne imaginam pe un camp plin cu flori colorate si parfumate alergand desculti printre petale si zburatoare….dar ce se intampla cand nu-i mai simti? Cand se vor intoarce? Se vor intoarce?
    Nu uita sa IUBESTI, astfel nu te vor parasi nicodata!

  4. Ce frumos este sa simti fluturasi in stomac…ei, sau mai bine spus el, te face mai fericit. Asa ma simt eu acuma:). Felicitari pt articole!

  5. Foarte frumos, foarte foarte frumos si miscator. Fluturii romantzioshi dand aripi iubirii romantice! Ce poate fi mai frumos?! Si eu simt fluturi in stomac si ma bucur nespus pentru ca stiu ca mai slabesc nitel in timp ce inima imi este plina de dragoste romantica si impliniri platonice doldora de poezie.

  6. eu am fluturi in stomac atunci cand nu sunt langa el:|. cand stau langa el ma simt linistita (at peace, you know?). imi plac (fluturasii) pt ca ma fac sa ma simt bine si imi ofera experiente noi, ma fac sa ma simt vie, dar ii dispretuiesc pentru simplul fapt ca din stomac urca la inima si apoi la creier.(si toate astea cand nu sunt in preajma lui, cand sunt cu el, cum am mai zis, ma simt linistita :))) ). ma fac sa vreau sa.mi recapat linistea inapoi. ma fac sa ma simt dependenta(detest chestia asta). nu ma pot concentra si parca sunt drogata non stop:| (stare accentuata de euforie). i think i’m gonna die of heart disease:))

Comentati?