Cand lentila aparatului e magica

cameraCand lentila aparatului e magica

Nu este un trucaj realizat in photoshop si nici nu sunt umpluti cu plus: este o fotografie 100% reala cu subiecti adevarati! Socat fotograful David Schultz, 53 de ani, a surprins grupul curios ce-i explora aparatul de fotografiat si trepiedul atunci cand le-a lasat pentru cateva momente nesupravegheate in zapada.

pozat

Pinguinii, fascinati de prezenta lui David s-au apropiat putin cate putin in fiecare zi, in timp ce el parcurgea cei doi kilometri intre elicopter si tabara de baza – pe de o parte – si colonia piguinilor imperiali de pe Marea Weddell pe de alta parte. Puii pufosi, care aveau doar cateva luni, au fost de asemenea incurajati de catre parintii lor sa se apropie si sa arunce o privire in jur.

pozar

Un iscoditor pinguin imperial se uita prin vizorul unui aparat de fotografiat in Antarctica in timp ce tovarasii sai par sa pozeze pentru o fotografie in fata lentilei.

David a lasat aparatul de fotografiat pe un trepied pe post de momeala, dar a continuat de la departare sa le faca fotografii cu o a doua camera in timp ce pinguinii veneau dupa el. A fost uluit atunci cand doi dintre pinguini s-au asezat in fata camerei parand ca pozeaza in timp ce al treilea ii privea din spatele camerei … „pinguinii au fost umili, hilari, extrem de curiosi si extraordinar de fotogenici.”

beauty

beauty2

2 comentarii pe “Cand lentila aparatului e magica

  1. David C. Schultz e poate cel mai bun fotograf al splendidei Antarctica, a vietii salbatice, a peisajelor si minunatilor ghetari din zonele polare si poate fi numit usor magician.

Comentati?