Aventurile leutilor vorbitori

Mama isi hraneste puii „condimentand” hrana si cu ceva sfaturi pentru puii ei, sfaturi ce duc spre unele intrebari haioase cum numai copiii sunt capabili sa aiba. Asta in primul fragment:

In partea a doua leutii vorbitori dezbat subiectul: ce faci cand te intalnesti cu o cobra scuipacioasa ­čÖé

Clipurile sunt fragmente din Pride – producator si regizor John Downer. Muzica – George Fenton. „Pride” este un co-venture intre BBC si Proseiben si a fost transmis in UK in jurul Craciunului, in 2004. Leii sunt vedetele acestui revolutionar film de familie, cu actiune live in spectaculoasa zona estica a Africii. Combina imaginile reale ale leilor cu tehnici de animatie de ultima ora ce le permit leutilor sa „vorbeasca”.

Un scenariu dramatic si plin de umor al lui Simon Nye aduce aventurile tinerei leoaice Suki si a fratelui ei Linus, la viata. O poveste minunata, emotionanta, bazata pe comportamentul lor, filmata in High Definition si folosind tehnologia bouldercam. Filmul prezinta leii salbatici din Serengeti. Retusurile finale, precum expresiile faciale si miscarile gurilor, au fost adaugate folosind sofisticate computer generated imagery.

Vocile personajelor apartin actorilor: Sean Bean, John Hurt, Kate Winslet, Jim Broadbent, Martin Freeman, Rupert Graves, Robbie Coltrane, Helen Mirren si Kwame Kwei-Armah.

Aici puteti viziona mai multe fragmente din film; dupa ce-l vizionati pe cel la care va duce link-ul, in dreapta ecanului aveti – la fel ca si pe Youtube – aliniate si alte clipuri ce au legatura cu cel vizionat.

Sau, mai bine organizate, 6 fragmente aici: http://www.youtube.com/view_play_list?p=4E3357F4C1F5D606

Daca v-a cucerit si vreti sa aflati intreaga poveste, atunci Amazon.com ramane sursa de baza de unde puteti achizitiona DVD-ul.

Comentati?