Ce numesc unii delicatesa

Meniu full vegetarian: doar frunze si iarba

Nu glumesc deloc. Exista un chinez ce se hraneste numai cu frunze si iarba. Are 50 de ani, si se numeste Li Sanju, din Niwuei, China, iar in ultimul an si jumatate a mancat doar iarba si radacini, fara a avea serioase probleme de sanatate.

Excentricul chinez spune ca ideea i-a venit in Octombrie of 2008, in timp ce se uita la un show tv, de unde a aflat ca un om poate supravietui 10 zile fara sa manance. Asta l-a inspirat sa incerce sa traiasca doar cu apa si orice altceva ce putea gasi pe munte. La inceput a renuntat complet la carne, insa a continuat sa manance orez. Dupa cateva saptamani, a renuntat si la orez si a inceput sa manance numai iarba, radacini si frunze de copac.

Dupa ce a mancat o groaza de iarba, Dl.Li a suferit de diaree, cateva zile la rand. El crede ca a fost din cauza pesticidelor cu care au fost stropite plantele din zona localitatii in care locuieste, asa ca a decis sa isi aleaga hrana de la munte, cat mai sus la munte. A trait astfel timp de un an jumatate si spune ca asta l-a facut mai sanatos. Tumoarea ce o avea la piciorul drept pur si simplu a disparut, si in tot acest timp nu a avut vreo alta problema de sanatate.

Li Sanju spune ca foarte rar a fost la oras, pentru ca tot necesarul de hrana l-a avut la indemana. A fost tentat chiar cu o recompensa de 10.000 de yuani pentru a manca o bucata de carne, insa a refuzat, de frica sa nu moara. Sunt sigura ca el si rusoaica ce manaca nisip s-ar intelege foarte bine. (fotografiile: REX FEATURES)

Mancatoarea de nisip

Am auzit despre o sumedenie de lucruri ciudate pe care unii oameni le mananca, insa nisip?!? Este peste puterea mea de intelegere! Se pare ca exista afara, in lumea reala, cineva care nu doar ca mananca nisip, dar il considera o delicatesa. Nu se stiu prea multe despre aceasta femeie, in afara faptului ca traieste intr-un sat din Rusia si ca in fiecare zi iese afara, isi umple galeata cu nisip si … il mananca. Puteti vedea din fotografii ca ei chiar ii place nisipul foarte mult. (sursa: English Russia)

2 comentarii pe “Ce numesc unii delicatesa

  1. Ce ciudati? Iti dai seama cata plictiseala exista in aceasta lume, unii nu stiu cum sa faca mai multi bani, altii nu stiu cum sa-i refuze… Daca ar exista o balanta in toate atunci oamenii ar fi mult mai fericiti

Comentati?