Jean Michel Jarre

Are 60 de ani si încă reuşeşte să captiveze publicul. A reuşit să aducă 6.000 de oameni la Polivalentă in noiembrie. Am auzit mulţi oameni care ziceau că nu sperau că vor trăi să prindă un asemenea concert în România. După 75 de minute a mulţumit publicului şi s-a retras în culise; a fost rechemat în aplauze.

„Aţi fost minunaţi şi vreau să dedic următorul cântec vouă, celor din România”, a spus muzicianul. După interpretarea unui fragment muzical, a ieşit din nou din scenă, revenind la al doilea bis. „Sper să ne întorcem anul viitor pentru un concert în aer liber, pentru că a fost minunat în România. În final, vreau să cânt piesa de la care a pornit totul pentru mine”, a spus el înainte de a relua „Oxygene IV”.

„Aţi fost un public minunat. Mulţumesc nespus. Ne vedem în curând. Promit”, au fost ultimile replici ale lui Jean Michel Jarre inainte de a se retrage definitiv în culise. Iata 7 minute cu JMJ. Nu sunt de la Bucuresti, dar spectacolul de la noi nu a fost prea diferit de ce veti vedea.


Comentati?