Cel mai bun oras pentru un barbat: locul 28

Pietele financiare din toata lumea au luat-o razna, aceia dintre noi care mai avem slujbe inca ne asteptam sa le pierdem, industria auto aproape ca s-a prabusit, iar Gisele s-a maritat. 2009 a fost un an greu. O fi destul ca sa visezi la un nou inceput si care e solutia cea mai buna sa incepi o viata noua intr-un nou oras?

Cu toate acestea in minte AskMen.com va aduce un ghid spre locuri mai bune: Top 29 – Cele mai bune orase in care sa traiesti. Pe scurt, orasele de pe lista sunt diverse, dar toate au un lucru in comun: Sunt orase excelente de trait in ele. Mai ales pentru barbati. Haideti sa vedem care ce oras se afla pe locul 28!

A trai in Hamburg (1,77 milioane de locuitori) inseamna a te bucura de ce poate oferi mai bun un stil de viata urban European fara costurile inalte pe care le are o capitala. Este al doilea cel mai mare oras german; dupa darea in folosinta a noii linii ferate legate de aeroport, poti fi la Londra, Paris, Amsterdam sau Berlin in mai putin de doua ore. Sa vedem insa ce ne ofera orasul inainte de a ne gandi in ce directie sa plecam.

Cumparaturi pentru voi dragutilor incepand cu Gucci si terminand cu Zegna;
Masa intr-unul din cele 11 restaurante incluse in Ghidul Michelin;
Festival anual de film; Concerte sau teatre;
Zone de sport in aer liber de-a lungul malurilor Lacului Alster si a raului Elba;

Aer proaspat de la Marea Nordului;
Viata de noapte fara ora fixa de inchidere intr-o varietate de vecinatati cochete;
O bere sau doua la circa 4$/jumatate de litru;
Un loc bun de cautat o slujba;
Locul unei mari uzine Airbus ce ofera loc de munca pentru 10.000 de oameni;
O noua linie de metrou ce va lega mult mai bine centrul orasului, este deasemenea in constructie;
O noua sala de concerte (Elbphilarmonie) cu un desing deosebit, ce va fi terminata anul viitor si se doreste a deveni imaginea orasului si a rivaliza cu Sydney Opera House;
Gazda tuturor competitiilor majore din sportul german si locul unde se va desfasura urmatoarea finala de Cupa UEFA in 2010 pe HSN Nordbank Arena cu 57.000 de locuri;

Comentati?