Cel mai bun oras pentru barbati: locul 26

– Sunt doar cateva orase in lume, care pot pretinde ca au un impresionant mix intre putere economica, disponibilitate, modernitate, si buna locatie geografica precum Santiago/Chile.
– Locuri de munca atat pentru localnici cat si pentru non-nativi, ce vin din oferta business-ului international.
– Excelentele facilitati medicale, speranta de viata mai ridicata decat media globala si o rata scazuta a bolilor printre barbati, asa cum arata un raport al Organizatioei Mondiale a Sanatatii, fac ingrijirea sanatatii in Santiago comparabila cu oricare dintre cele mai mari orase ale lumii.
– In prezent, cea mai inalta cladire din America de Sud este in constructie in Santiago; intr-adevar, orasul devine unul din cele mai iesite in evidenta centre globale din Emisfera Vestica.
– Are una din cele mai curate si mai eficiente retele de metro din lume.
– Vin, pisco (un lichior national), completate cu dans. Noptile in oras pot deveni de pomina, mai ales in cartierul Bellavista, unde cluburile sunt deschise pana la 3 sau 4 a.m. in fiecare noapte a saptamanii.
– Daca vrei sa evadezi din oras in weekend, Santiago este la o ora departare atat de ski cat si de surf. Clima, adesea comparata cu cea din California, este favorabila drumetiilor, rafting-ului, snowboarding-ului, si scuba diving-ului.

De ce ar trebui sa traiesti in Santiago in 2009

– Un recent articol din The Economist, scria despre inteligenta politica monetara gandita sa ajute economia chiliana sa sustina o eventuala cadere datorata recesiunii globale. Financiar, Santiago arata ca unul din cele mai bune locuri in care sa te afli in 2009.
– Fotbalul este foarte popular in Santiago; 4 echipe isi au domociliul in acest oras.
– Santiago este deasemenea o tinta frecventa pe harta turneelor muzicale ale celor mai mari trupe: The Police, 50 Cent, Madonna, Nine Inch Nails, si Incubus s-au oprit deja aici in ultimii doi ani. Din fericire costul biletelor este pe jumatatea celor din State.
– Santiago ofera distractie si viata de noapte ieftine si cu un entuziasm particular.
– Santiago seamana cu o insula de stabilitate intr-un ocean de vesti proaste.
– Costul mediu al unei halbe de bere intr-un bar in aces oras este $ 2.00 (media Top 29 este $4.48).

Comentati?