Experimente in bucatarie

bucatarieCred ca v-am mai spus ca mie-mi place foarte mult terenul de joaca numit bucatarie, unde ador sa experimentez. Cred insa ca la capitolul experimente tanarul suedez din randurile de mai jos m-a dovedit! 😆 Mmmmm, yummmy! Da’ cred ca mai e nevoie de un pic mai multa sare! 😀

Un suedez a fost retinut pentru construirea unui reactor nuclear in propria bucatarie! 😀

Politia suedeza a retinut un barbat de 31 de ani in Ängelholm in vestul Suediei, dupa ce s-a descoperit ca a solicitat consiliere din partea autoritatilor pentru legalitatea construirii unui reactor nuclear intr-o bucatarie interna. Richard Handl, pasionat de fizica nucleara inca din adolescenta, si-a inceput experimentul cu aproximativ sase luni in urma si in ciuda transparentei sale totale in legatura cu planurile de construire a micului reactor nuclear in apartamentul sau din oraselul suedez de coasta, tinand chiar si un blog despre aventura sa nucleara, nu a captat atentia nimanui decat in urma cu cateva saptamani. Atunci el a cerut consiliere din partea Autoritatii Suedeze pentru Radiatii si intreband daca e legal sa faca lucrul acesta acasa. I s-a raspuuns ca cineva va fi trimis sa masoare nivelul radiatiilor din apartamentul lui.

A fost arestat de politie si interogat. Si-a recunoscut planurile si a fost mai tarziu eliberat. El a declarat unui ziar ca daca ar fi reusit sa construiasca un reactor nuclear, generator de orice putere, s-ar fi dovedit a fi, probabil, dincolo de el. „Pentru a reusi sa generezi electricitate ai nevoie de o turbina si un generator si asta este foarte dificil de construit”, a declarat el HD. In urma acestei experiente si a cheltuielilor de circa 1.000$ a declarat ca in continuare se va limita la aprofundarea aspectelor teoretice de fizica nucleara.

Comentati?