Inima Copiilor e și inima ta!

In primul rand este vorba despre Inima Copiilor. Le-ati vazut cred banner-ul aici pe site. Ii admir de ceva vreme iar patratelul ala se afla acolo tocmai pentru asta (si pentru nimic altceva). Apoi e vorba despre Veronica, minuni.ro si sufletul ei incantator.

De cateva zile am aflat ca ea impreuna cu Irina, o fata iubitoare si crescatoare de trandafiri si care are un magazin online de haine frumoase, facute la ea in atelier in editii limitate, pregatesc vanzarea cu reduceri importante a rochiilor, paltoanelor si lucrurilor de poveste pe care le face Irina, adica un eveniment in care caritatea e importanta.

Asadar, daca vreti imbracaminte din materiale de calitate, cu un stil diferit de imbracamintea de masa, save the date! Si mergeti la probat si cumparat hainute in serii foarte limitate (si cu preturi reduse), la cunoscut oameni frumosi tare, la briose si alte bunatati (scrie in descrierea evenimentului tot ce va intereseaza) si la facut o fapta buna, pentru ca un procent de 30% din pretul fiecarui produs va fi donat catre Asociatia Inima Copiilor.

inima copiilor

Un eveniment minuni.ro împreună cu DuchessOfficial.com

Sâmbătă, 7 februarie, facem fapte bune! Ne vedem la Caffé D’arthé la un ceai, o poveste și multe haine din dulapul ducesei, toate cu preț redus.

Frumusețea întâlnirii noastre va fi ca 30% din prețul fiecărui produs va fi donat către Asociația Inima Copiilor. Astfel, îți bucuri ție inima căci vei pleca acasă cu haine ediție limitată și în același timp ajutăm și inima unor copii cu afecțiuni cardiace.

Întâlnirea e pusă la cale cu ajutorul magazinului online DuchessOfficial.com care ne aduce pe umerașe rochii pline de soare (și alte piese de îmbrăcăminte) din colecția anului trecut.

Sunt colorate, sunt croite cu atenție și grijă, sunt realizate din materiale de bună calitate, sunt în ediție limitată și sunt menite să fie purtate de oameni generoși ca tine.

Asociația Inima Copiilor și-a propus să strângă în fiecare an 20.000 de Euro, bani din care ar putea ajuta 20-30 de copii foarte săraci sau aflați în ingrijirea statului să primească tratamentul de care au nevoie ca sa trăiască.

Inima Copiilor e și inima ta! Abia veniți pe lume, viața copiilor bolnavi de inimă depinde de un drum pe care părinții nu au bani să-l facă: la București, în Italia, în Germania. Au nevoie de bilete de avion, de medicamente, de mâncare, de cazare. Au nevoie de noi. Haideți să-i ajutăm!

Vino să împarți minunea unei bucurii cu un copil! Pentru că orice faptă bună se încheie cu un zâmbet. Un zâmbet pe care îl vei purta toată vara!

Te așteptăm sâmbătă, 7 februarie, între 11-16 la Caffé D’arthé într-un decor minunat cu deserturi și varietăți de ceaiuri, să vezi, să atingi și să probezi piese de îmbrăcăminte unicat din mătase, lână, satin și bumbac.

Comentati?