Canisa din celula

canisaAveti mai jos trailerul unui documentar intitulat „Cainii de interior” filmat intr-o inchisoare din Massachusetts – o canisa dincolo de gratii, care urmareste viata cateilor ce ar fi trebuit trimisi spre eutanasiere dar carora li s-a oferit o noua sansa facand tandem cu prizonierii. Experienta e menita sa-i invete – si pe unii si pe ceilalti – sa aiba incredere (cainii) si sa isi dezvolte empatia (oamenii). Pe scurt un beneficiu pentru ambele parti.

In incercarea de a le reda increderea si a-i pregati pentru intoarcerea in societate detinutii trebuie mai intai sa invete sa aiba grija de niste catei fara stapan – canisa un pic deosebita. O poveste pentru incalzit inimile care reconfirma legatura atemporala dintre om si caine, aratand „elasticitatea” increderii cainilor si generozitatea spiritului uman in cele mai nesteptate locuri.

3 comentarii pe “Canisa din celula

    1. Ar fi bună de aplicat şi la noi, doar că în celulele supra-aglomerate nu ştiu dacă blănoşii s-ar simţi în regulă. Şi unora şi celorlalţi le trebuie o relaţionare unu la unu, pentru început. Încrederea nu se câştigă la grămadă.

Comentati?