5 cele mai necomestibile mese in aer

Cand zburati alegeti neaparat sa primiti si masa in avion (ma refer la zborurile din Europa, de cateva ore)? Sunteti multumiti de ce va ofera compania preferata? Aveti mai jos cele mai proate astfel de servicii adunate intr-o carte de catre un editor belgian – AirlineMeals.net – ce a colectionat 20.000 de fotografii cu mesele oferite de 600 de linii aeriene pe orice clasa imaginabila ce i-au fost trimise de mii de calatori cu un impartit interes in a fotografia si critica mancarea oferita pe avioane. Aceste sunt cele mai ingrozitoare vazute vreodata …

UNDE: Servita pe zbor Talin – Copenhaga.
COMENTARII: Ce a fost in acest meniu? Foarte buna intrebarea! Aperitiv: orez rece cu cateva boabe de mazare, porumb si masline. Felul principal: Cred ca a fost hering rece (acele trei bucatele subtiri gri din partea stanga), salata de cartofi (reciclata cred), salata (refuzata de melci ca fiind de nemancat), bucati de rosii (pentru culoare), chifla (calda la sosire, dar clar incalzita la microunde, pentru ca a devenit pietroi in cateva minute). Desert: am reusit sa sparg acest lucru greu de digerat in bucati, dar fara niciun fel aroma, asa ca nu pot sa spun ce ar fi trebuit sa fie.

UNDE: Johanesburg spre Gaborone
COMENTARII: O carne cu ceva legume, ambele neidentificabile. Iar bautura … ceva verde fluorescent.

UNDE: Moscova spre Malta
COMENTARII: Cel mai prost meniu ce l-am avut de la Aeroflot. Somonul avea aceeasi varsta cu a bunicii mele … meniul a fost sarac si in niciun caz proaspat. Oribil!

UNDE: Düsseldorf spre Milano
COMENTARII: Presupun ca ar fi trebuit sa fie vinete, cred. Cafeaua a venit direct de la motor … de nebaut.

UNDE: Kiev spre Londra
COMENTARII: Cel mai frapant lucru legat de aceasta masa a fost de culoarea de un galben palid a omletei. Absolut nefireasca, dar poate ca a fost o incercare a celor de la catering de a sprijini Revolutia Portocalie de la Kiev. Carnatul a fost plastic pur, n-am inteles de ce a fost despicat pana aproape de mijloc, asa ca nu am avut curaj sa-l ating; or fi vrut poate sa ne convinga de continutul sau de carne?

Comentati?