Cel mai bun oras pentru barbati: locul 24

 – Melbourne este fotografia urbanitatii moderne. Secretul alurii acestui oras sta in diferitele sale fatete: Melbourne poate indeplini orice fantezie metropolitana.
– Fara indoiala, Melbourne este capitala sportiva a Australiei. Orasul gazduieste anual evenimente de clasa mondiala, cum este Turneul de mare slem Australian Open.

– Orasul gazduieste anual Festivalul International de Film si Festivalul International de Comedie, iar National Gallery Victoria prezinta cu regularitate lucrari semnate Picasso, Rembrandt, Bernini, si Tiepolo. Toate aceste elemente impreuna fac Melbourne-ul atat de special. Orasul a demonstrat ca are resurse inepuizabile, o infrastructura impecabila, si cu siguranta nu este niciodata impersonal. Poate de aceea, in ultima decada Melbourne a fost ales de diverse publicatii, de trei ori, drept cel mai bun loc in care sa traiesti.

– Melbourne continua sa-si dezvolte sistemul de transport superior si infrastructura; un nou stadion urmeaza a fi finalizat, un nou Australian Formula 1 Grand Prix va fi gazduit si deasemenea Melbourne Cup racing.

– Cel mai important totusi pentru barbati, Melbourne este in centrul unei crize australiene la capitolul barbati: sunt in surplus circa 70.000 de femei doar in zona districtului urban, ceea ce nu e chiar o situatie grea domnilor, nu-i asa?
– Costul mediu al unei halbe de bere intr-un bar in oras este 6,00$ in conditiile unei medii a topului de 4,48$.

Comentati?