Cel mai bun oras in care sa traiasca un barbat

Pietele financiare din toata lumea au luat-o razna, aceia dintre noi care mai avem slujbe inca ne asteptam sa le pierdem, industria auto aproape ca s-a prabusit, iar Gisele s-a maritat. 2009 a fost un an greu. O fi destul ca sa visezi la un nou inceput si care e solutia cea mai buna sa incepi o viata noua intr-un nou oras?

Cu toate acestea in minte AskMen.com va aduce un ghid spre locuri mai bune: Top 29 – Cele mai bune orase in care sa traiesti. Pe scurt, orasele de pe lista sunt diverse, dar toate au un lucru in comun: Sunt orase excelente de trait in ele. Mai ales pentru barbati. Haideti sa vedem care sunt orasele din Top 29!

Sunt cateva criteriii pentru toate orasele urmarite de echipa editoriala, precum si o formula statistica cu opt categorii de stiluri de viata, (pentru profilul fiecarui oras), dar pentru toate acestea si pentru a evalua rezultatele in conjuctie cu unele din cel mai putin tangibile caracteristici ce transforma orasele in orase grozave, cred ca e mai bine sa vizitati website-ul of The AskMen.com;

Haideti sa vedem de ce e bine pentru barbati sa locuiasca in Edinburgh, orasul de pe locul 29:

Istorie incredibila;
Arhitectura uluitoare;
Este un oras puternic cultural: galerii de arta, muzee si teatre;

Noi spatii verzi;
O economie stabila si este un oras prosper;
Trei restaurante clasificate cu stele Michelin; numeroase baruri;
In Edinburgh poti experimenta ceva nou in fiecare noapte a anului;
Edinburgh celebreatza jazzul, filmul, televiziunea, cartile, si stiinta anual, si este faimos pentru sarbatorirea Anului Nou.
In fiecare an gazduieste rugby-ul international in timpul Turneului celor 6 Natiuni.
Cu dragostea veti sta bine aici: peste 52% din populatia orasului este feminina.
Orasul a fost de curand introdus intr-un program masiv de impadurire;
O retea de tramvaie va ajuta la reducerea impactului transportului in comun asupra mediului.
In ciuda caderii economice globale, pretul caselor nu a luat-o la vale, sugerand ca orasul este pregatit sa supravietuiasca furtunii asteia in lunile ce urmeaza.
Daca vreti un oras vesel, captivant, un loc prosper in care sa traiti in 2009, Edinburgh va va oferi cea mai mare parte din ceea ce cautati.

Comentati?