In inima naturii, cel mai modern design

Iubesc sa ma ascund in vacanta in locuri cat mai izolate, in plina natura care sa-mi taie respiratia prin frumusetea ei. „Sapand” prin internet am gasit bijuteria asta rara; se numeste Juvet Landskapshotell sau „hotelul peisaj”; este localizat in Gudbrandsjuvet, Norvegia, este asezat in inima padurii, pe o creasta inalta deasupra unui curs de apa, este foarte bine dotat si are un design modern.

In legatura cu vecinatatea hotelului … Ferma Burtigard in defileul Gudbrand, adapostit printre fiordurile stancoase ale zonei Norddal. Cat despre design? O ferma, un hambar, plus zece camere separate de hotel izolate prin frunzis, fiecare cu cel putin cate un perete facut integral din sticla, si niciuna nu se „cede” cu cealalta.

Conceptul folosit in acest caz se numeste geotourism, insemnand „un mariaj armonios intre natura si design modern”. Toate camerele, desi radical diferite fata de vecinatati, sunt integrate perfect in ele prin ferestrele largi (cat un perete). Oaspetii, sunt invitati sa stea pentru 5 zile si vor fi asistati de catre gazde locale care le pregatesc hrana, ii informeaza despre zona in care se afla, si ii insotesc in excursii in zona. Imersiune totala.

Un comentariu pe “In inima naturii, cel mai modern design

  1. Cunosc genul asta de casa, pentru ca l-am experimentat acum cativa ani la marginea unei paduri, dar e halucinant cat costa sa-l intretii pentru ca intra umezeala si vegetatia cam peste tot si e mereu frig

Comentati?