Tu stii ce mai face copilul tau?

Am trisat dimineata si am postat o fotografie cu un catel ochios ca sa atrag atentia si sa-l pacalesc pe dl.Facebook; nu stiu din ce pricina afiseaza in feed mult mai usor o fotografie decat un video indiferent despre ce povesteste el, video-ul.

copilul

De ce mutra de catel? Pentru ca un ochios este si pretextul unui experiment social ce-i are pe copii drept subiect. Parintilor, dragilor, o mutrita ca asta va poate lasa fara copil! Priviti cu atentie filmul din comentarii si luati masurile ce se impun. Acum, cat nu e prea tarziu! Tu stii ce mai face copilul tau?

„Incredibil, aceeasi reactie pe repeat. Eu as garanta pentru copilul meu, la fel cum a spus fiecare mamica, dar nu as vrea nici macar un test la care să-l supun.” – mi-a comentat o mamica.

Si pe mine tot acelasi lucru m-a determinat sa distribui experimentul: faptul ca toate au fost absolut convinse ca puiul lor stie bine lectia. Si totusi terifiant de dezamagitor. Si nu pentru ca ele ar fi esuat in predarea lectiei asteia, ci pentru ca piticii sunt atat de naivi si de curati si de increzatori.

Comentati?