Profesor al anului, cu siguranta

Titlul de dascal al anului (daca se acorda un asemenea titlu) cred ca va merge la Tel Aviv University. Unul din profesorii acestui centru universitar este Dr.Sydney Engelberg, un profesor caruia ii pasa de educatia studentilor sai.

Cursul: The organizational behavior (o disciplina care studiaza comportamentul uman in organizatii.) Speaker: Dr.Sydney Engelberg.

In timpul cursului un bebe, copilul uneia dintre participantele la curs, incepe sa planga. Speakerul (ce este nu doar profesor ci si bunic cu state vechi si diplome multe 😀 de la nepotii lui) ii ia in brate copilul studentei, puiul se linisteste iar domnul profesor isi continua cursul ca si cand nimic nu s-a intamplat. Asta e ceea ce se numeste o lectie excelenta de organizational behavior!

De mentionat ca la orele domnului profesor studentele pot veni cu bebelusii si ii pot chiar hrani la san, in timpul orei daca e nevoie, important este sa participe la cursuri.

“The reason is that education for me is not simply conveying content, but teaching values,” he tells Yahoo Parenting. “How better than by role modeling?” (sursa: yahoo parenting)

profesor

profesor

Comentati?