Un catering special

cannabis0Cannabis Catering este un bistro din San Francisco specializat in bucatarie cu marijuana. Eminenta cenusie este Chef-ul Frederick Nesbitt, un bucatar antrenat la California Culinary Academy ce a lucrat drept chef personal pentru Jerry Rice si John Madden; Cannabis Catering ofera patru-cinci feluri in meniul lor, un catering special.

cannabis2

Meniurile costa circa $100 de persoana, dar Nesbitt nu-si va produce felurile de mancare daca patronii sai nu au documentatia adecvata (a se citi: un card medical pentru marijuana). „Eu doar incerc sa hranesc oamenii” spune el. „Marijuana este doar un mic ingredient din creatiile mele”.

canabis

Inainte de a va urca in avion si a pleca spre San Francisco (daca aveti si cardul, desigur! si v-as dori sa-l aveti luat pe alte cai, nu pentru ca-l meritati!), trebuie sa va spun ca ati putea obtine cam acelasi lucru daca faceti o vizita mult mai scurta (si chiar mai ieftina, pentru ca veti scuti cel putin biletul de avion) la Supper Club in Amsterdam. Totusi, mai bine ar fi sa NU incercati asa ceva!

cannabis3

Comentati?