Femeile si fotbalul

Femeile si fotbalul sunt doua chestii absolut incompatibile. Femeile au alte repere, ele se uita la altceva cand urmaresc un meci de fotbal (daca chiar il urmaresc :)) Eu pot doar sa spun ca oricat de mult iubesc Parisul nu pot sa tin cu francezii, mai ales dupa ce au facut in meciul cu Islanda si sub nicio forma cand joaca cu Germania. Pentru ca Franta pur si simplu nu mai joaca de mult fotbal.

„A fost dragoste la prima vedere. Întâi m-a sedus cu frumuseţea şi strălucirea lui, apoi ne-am mai şi supărat de-a lungul timpului, însă l-am iertat mereu, aşa cum fac amanţii capricioşi.
Nu m-a dezamăgit niciodată şi mi-a dat mereu ce am aşteptat de la el. M-a încântat cu plimbări prin parcuri, cu poveşti despre regi şi regine, m-a dus de mână pe marile bulevarde cu vitrine sclipitoare, mi-a arătat arogant lucruri pe care nu le voi avea niciodată şi case în care nu voi putea locui. M-a târât uneori prin periferii întunecate şi sordide, în metroul cu mirosuri grele, în târguri şi pieţe volante, unde mi-era frică să nu-mi fure geantă. M-a instruit prin marile muzee şi locuri încărcate de istorie. M-a ţinut de multe ori în ploaie, ori soare torid. Mi-a oglindit vanitatea şi m-a făcut să-mi cheltui banii din pricina lui. Mi-a arătat ce frumoasă se vede viaţă privită printr-o cupa de şampanie, m-a făcut mereu să mă simt mereu frumoasă, iubită şi fericită.
„Paris, je t’ aime!”,
„France, je t’ aime!” ,
„Allez les bleus!” 🇫🇷 ⚽️🍷❤️ ” – Candice Prohanca-Dragota

Comentati?