Pachetelul la control prichindeilor!

Educatoarea gradinitei din Pemberton, Anglia i-a confiscat unui micut sandwichul cu care a fost adus de catre parinti pe motiv ca nu includea salata sau rosii.

Consiliul a confirmat faptul ca genul acesta de combinatie – branza si paine – incalca principiile de alimentatie sanatoasa. „Centrul dispune de o lista de alimente sanatoase ce sunt in conformitate cu orientarile nationale recomandate de catre forurile superioare, cu ajutorul carora copii suntem ajutati sa hranim copiii” spune purtatorul de cuvant. „Un sandwich cu branza nu are loc pe aceasta lista”.

In mod evident intr-o situatie ca aceasta sunt doua parti ale povestii, iar mass-media poate fi axata pe partea familiei pentru ca face presa mai interesanta; este normal sa existe divergente intre familie si scoala, sau preocupari diferite asupra dietei copilului. Insa mi se pare la fel de rezonabil ca stirile sa fie luate cu un praf de sare (ori daca sunteti britanici cu un praf de inlocuitor de sare).

N-am sa pomenesc nimic de cornul si laptele, ori Coca-Cola si snacksurile de la chioscurile din ori de langa scoli … Noi suntem in epoca de piatra, e inutil sa-ti mai macini neuronii. La noi se moare in somn, la 21 de ani, insarcinata in 7 luni, IN SPITAL!

Un comentariu pe “Pachetelul la control prichindeilor!

Comentati?