Nu te uita in jos!

Orice-ar fi, nu te uita in jos! Acesta este genul de moment ce-ti face inima sa stea in loc: un tigru siberian sare la acrobatii ce executau un numar extrem de dificil pe o franghie, „ratand” la milimetru sa transforme o cascadorie intr-o tragedie.

Acrobatul impreuna cu partenerul sau incercau sa se balanseze pe o franghie la Gradina Zoologica din Jiangsu – China, cand un tigru extrem de agitat a dorit rescries un pic scenariul … In mod miraculos perechea a reusit sa-si pastreze echilibrul, la fel ca si micuta de numai trei ani ce mergea pe franghie, asigurata doar cu o coarda subtirica de siguranta!

Cascadoria era cat pe ce sa se transforme in tragedie cand curiosul animal aflat la sol, un mult prea agitat tigru siberian, a sarit in aer si a reusit sa se agate de scara. Intre timp, la doar cativa metri in spatele lor, fetita de numai trei ani executa un numar extrem de complicat de cascadorie pentru un copil atat de mic. Dar Xiaoyan si-a executat prudent numarul in timp ce colegul ei incerca, pe o bicicleta, sa pastreze balansul tuturor. Vizitatorii gradinii zoologice au privit ingroziti cum viata fetitei este pusa in pericol.

La primul sau pas Xiaoyan, membra a Jiangxi Elite Children Arts Troupe, aproape a fost zburata de pe sarma de o rafala puternica de vant, ingrozindu-i pe privitori. Copilul a reusit sa-si mentina echilibrul doar intinzand bratele, neavand nici un alt fel de sprijin. I-au trebuit micutei mai bine de 10 minute ca sa parcurga 50 de metri, inainte de a fi luata de pe sarma de unul din colegi.

Doar cativa metri in fata ei, cei doi barbati executau o la fel de remarcabila cascadorie: sa pastreze balansul tuturor unul mergand pe bicleta pe firul subtire de franghie, in timp ce al doilea atarna sub el pe o scara. Acesta din urma a fost la cativa centimetri de o tragedie cand curiosul tigru siberian, agatand scara, a fost atat de aproape sa-i rastoarne in incinta curtii lui.

Unul dintre vizitatori a declarat: „Daca era vorba de fiica mea, n-as fi lasat-o pentru nimic in lume sa faca asa ceva, indiferent de cat de talentata este.”

Directorul artistic al trupei, Zhang Shenwen, spune ca Xiaoyan este cea mai tanara acrobata ce merge pe sarma si se antreneaza de cand avea un an.

Comentati?