To serve and protect?!!!

Cred ca pe scara evolutiei, noi oamenii ne-am atins limita superioara cu mult timp in urma. Acum doar involuam. Unii cu viteza mai mare decat altii. Cum poti sa omori un om (evident suferind de Sindromul Down) pentru ca a vrut sa mai stea la inca o proiectie a filmului!?? Niste brute incapabile de nimic, adica nici de gandire, nici de empatie pentru suferinta evidenta a unui om, nici de aplanare a unui conflict (if any) si care ar fi trebuit to serve and protect, nu?! Pe naiba!

to serve

„In relatia cu o persoana suferinda de o boala evidenta ce afecteaza buna relationare cu mediul, nu se pot justifica masuri de forta, daca acea persoana nu provoaca daune materiale sau nu pune in lperico alte persoane. Mai degraba trebuie lasata in pace si contacti apartinatorii.

Pe mai departe, speta in sine nu vad cum ar putea justifica uzul de forta in vreun fel, cu atat mai mult uzul de forta exagerata, incatusarea fiind o masura de forta extrema, in aceeasi categorie cu lovirea puternica (ca incadrare a actului procedural).

Iar acei paznici, de facto, erau politisti ce aveau un al doilea job ca agenti de paza, deci cu atat mai multe circumstante agravante pt ei.” – Dan Iliescu

Un comentariu pe “To serve and protect?!!!

Comentati?