S-au cunoscut pe Facebook

S-au cunoscut pe Facebook

O prima intalnire de cosmar – Daca tocmai v-ati intors din oras de la o intalnire ce nu a fost asa cum v-ati fi asteptat eu zic sa nu va plangeti inca. Voi, spre deosebire de eroina randurilor de mai jos, sunteti acasa!

O tanara a sfarsit prin a fi soferul unui spargator ce jefuise o casa de pariuri chiar in mijlocul intalnirii lor. Leah Gibbs, 23 de ani si mama a doi copii, a iesit in oras sa-l cunoasca pe Adam Minton dupa ce l-a cunoscut pe Facebook. El a rugat-o sa-l duca in apropiere de Ladbrokes (o firma de pariuri) iar ea a fost de acord sa-l astepte in masina crezand ca el depune un pariu. Insa cateva minute mai tarziu el a iesit purtand o bandana neagra, tinand in mana un cutit si o geanta plina de bani. A sarit in masina tipand: Da-i drumul, condu!

Cand au ajuns acasa la Minton, el a incercat s-o forteze sa mearga inauntru cu el, dar ea decisese deja ca intalnirea lor a luat sfarsit, ca fusese prima dar si ultima si se pregatea sa plece cand politia s-a napustit si i-a arestat pe amandoi.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3790979/Facebook-date-used-me-for-raid.html

Comentati?