Cum sa faci bani cu Facebook?

Cam cat timp petreceti pe Facebook? V-ati intalnit cu fel si fel de probleme, asa numitele „bug”-uri. Ai raportat vreodata un bug al Facebook-ului? De trei saptamani Facebook ne da posibilitatea sa ne plangem si nu degeaba! Stiati ca raportarea bug-urilor retelei de socializare va poate aduce bani?

La inceputul acestei luni site-ul a lansat ceea ce se numeste programul Bug Bounty, care ofera stimulente de cel putin 500 dolari pentru cei care identifica bug-uri serioase. Joe Sullivan, ofiterul de securitate al Facebook a scris intr-un post pe blog ieri:

„Programul a platit deja peste 40.000 dolari in doar trei saptamani iar o persoana a primit deja peste de 7.000$ pentru semnalarea a sase probleme diferite. Chiar si cei fara prea multa experienta in erori de securitate reusesc sa semnaleze unele probleme, dar in loc sa le raporteze catre Facebook, au tendinta de a posta problemele in status-urile lor. Uneori se plang iar alteori isi avertizeaza prietenii.

Deci, suntem curiosi sa stim cati dintre cititorii nostri au raportat in mod oficial bug-uri ale Facebook la Facebook, cati si-au avertizat prietenii despre problemele de securitate prin intermediul actualizarii status-ului, cati le-au facut pe ambele sau au ignorat aceste aspecte atunci cand au aparut. Cat de mult o recompensa va schimba comportamentul oamenilor?”

Pentru a participa la sondaj raspundeti aici intrebarilor: http://polldaddy.com/poll/5462535/

Comentati?