Pizza de 1.000 de $

Ati plati 1.000 de $ pentru o pizza? Probabil ca nu, dar Nino Selimaj, proprietarul lui Nino Bellissima Pizza, din New York, pare sa creada ca exista multi iubitori de alimente care ar scoate din buzunar 1.000 $ pentru o felie de cer. Selimaj insusi a venit cu ideea acestei pizza scumpe in 2007 dupa ce a petrecut un an intreg cu cercetarea doar a ingredientelor. In cele din urma s-a stabilit pe o baza de crema de branza, patru tipuri de caviar, cozi de homar felii, icre de somon si ceva wasabi. Fiecare felie de 250 dolari contine un alt fel de caviar si în timp ce Selimaj admite ca a lui creatie gourmet nu este pentru toata lumea, spune ca exista totusi o multime de oameni care isi pot permite.

In 2010, in timpul unui reportaj CNN Money avand ca subiect pizza in New York, Selimaj a declarat ca aceasta criza financiara a lovit si afacerea lui cu pizza de 1000 dolari, de asemenea, si in timp ce inainte de criza vindea intre 2 si 10 pizze pe saptamana, dupa, vanzarile au inceput sa tot scada. Nu stiu daca o duce mai bine acum, dar cred ca o va pastra in meniu doar pentru mandria de a vinde cea mai scumpa pizza din lume.

Cei care au incercat pizza de 1.000 de dolari la Nino’s Bellissima Pizza spun ca este foarte gustoasa dar ca aceasta nu are gust de pizza deloc. Asta probabil pentru ca singurele lucruri comune sunt forma si aluatul facut cu faina italiana importata, pentru ca restul ingredientelor s-ar strica daca ar fi gatite. Unii spun ca este la fel cu a manca o chifla buna cu crema de branza scumpa si caviar si nu e ceva pentru care sa platesti 1.000 dolari.

Comentati?