Invitatie la Pamplona

Pamplona. Tauri. Sampanie. Si voi … Asadar, Pamplona inseamna Cursa cu taurii. Si intotdeauna de la acesta sarbatoare parca a lipsit ceva: Tu! Nu ca si alergator in mod obligatoriu. In plus, abilitatile tale de alergator cu taurii: putin cam ruginite.

Nu, locul tau este pe o terasa, Tinto de Verano intr-o mana si un platou de aperitive in cealalta. Iar noi stim un loc din care poti vedea spectacolul excelent.

Faceti cunostinta cu Pamplona Balconies, un set de balcoane tip penthouse gata sa te gazduiasca la sarbatorirea Cursei cu taurii intre 6 si 14 Iulie, pentru care poti face rezervare acum. Sunt 4-5 locuri intr-un balcon si sunt cam cinci balcoane pentru un apartament. Daca Hemingway ar fi gazduit o petrecere a burlacilor, ar fi facut-o cu siguranta aici: o intreaga cladire meritat botezata Dead Man’s Corner.

Veti ajunge in jur de 6:30 dimineata in ziua aleasa de voi si veti urca in balconul de la primul, al doilea sau al treilea etaj. Un foc de arma va anunta startul cursei in fiecare dimineata la ora 8 iar taurii vor ajunge in Plaza de Toros in circa 4 minute. Si de-acum incepe distractia. Mancare, sampanie si cafea cu lapte intr-un apartament penthouse VIP deasupra Plaza Consistorial (Si nu uita: nu-i inca 9am!).

Iar pentru a va ajuta sa tineti pasul cu localnicii, ghidul vostru va va pregati un lounge privat cu un DJ dedicat si pregatit cu sampanie si muzica sa va relaxeze. A-i privi pe altii cum alearga poate fi ataaaat de obositor!

„Nobody ever lives their life all the way up except bull-fighters.” – Ernest Hemmingway

(Foto: pamplonabalconies.com)

Comentati?