Cine mai forteaza astazi frontierele?

chihuahua2

Ofiterii vamali au … adulmecat un mic chihuahua incercand sa fie introdus ilegal in tara indesat intr-o gentuta. Micutul caine, ascuns intr-o cusca, a ajuns in aeroprtul din Dublin sosind de la Madrid adus de un bulgar. A fost gasit cand bagajul sau de mana a fost scanat si imaginea unui animal a aparut pe ecran.

Ofiterul vamal Robin Broni, ce a facut descoperirea, spune ca in 20 de ani de meserie nu a vazut asa ceva. Initial a crezut ca aparatul cu raze X le arata o jucarie bagata in valiza, dar au deschis-o si un catel viu le-a sarit in fata, odata cu inima lor!

chihuahua2

„Cum a si spus unul dintre colegii mei, initial am crezut ca e vorba despre o jucarie pentru ca statea in picioare si arata a fi rigid. Cand am deschis fermoarul si am descoperit ca era un catel adevarat am fost mai mult decat surprinsi. In 20 de ani de meserie nu am vazut un caine trecand prin aparatul de scanat cu raze X”.

chihuahua

Este de inteles ca micutul catel avea destinatia unui cadou pentru cineva. Insa legal, cainii trebuie sa aiba deparazitarea facuta si un certificat de sanatate inainte de a fi introdusi in tara. Animalul, pe care ofiterul vamal l-a evaluat a fi fost obosit dar nevatamat, a fost dat Departamentului Agricol unde a fost imediat bagat in carantina. Barbatul nu a fost retinut, dar un dosar a fost deschis in cazul lui.

Comentati?