Inca un dozator ciudat!

Distributia este o rotita extrem de importanta in mecanismul complex al prezentei pe piata si a consumului unui produs. Iata ce au nascocit rusii:

Asa cum in urma cu vreo doua saptamani am ramas masca la aparitia … automatului cu lingouri de aur, am facut ochii mari si la ultima gaselnita a rusilor: In Moscova a fost inaugurat automatul de caviar. Intr-un moment in care Rusia este inca in curs de iesire dintr-o criza economica profunda, publicitatea despre dozatoare este de natura sa infurie pe multi. Rusii traditional sunt indragostiti de caviar, si „arunca” varietati rosii mai ieftine pe felii micute de paine cu unt, spaladu-le apoi cu sampanie spumanta sovietica (ori nu) la ocazii „speciale”. Cele mai scumpe sunt cele negre, iar ele sunt mult prea scumpe pentru majoritatea rusilor iar vanzarile anuale de icre negre sunt limitate la aproximativ noua tone in fiecare an.

Un pulverizator stralucitor, rosu, ce arata precum o masina de bauturi racoritoare a fost instalat in biroul primarului Moscovei, si urmeaza ca mai multe sa fie prezente si in cladirea parlamentului. Firma din spatele pulverizatorul de lux spune ca 33 de astfel de masini au fost instalate in capitala rusa in ministere si in unele din cladirile moderne de birouri.

Masina livreaza borcanele de sticla de diferite dimensiuni pline de caviar de somon sau icre rosii, ce costa intre 20 si 80 de lei.

Mai ciudat decat aparitia masinii in sine este faptul ca, desi nu au aparut de prea mult timp (sau poate tocmai datorita noutatii lor), aparatul prezent in Primaria Moscovei a fost victima timpurie a propriei popularitati: saptamana trecuta a cedat si necesita reparatii urgente.

Comentati?