100 de saruturi in Paris

O tanara taiwaneza de 28 de ani, ce studiaza la Paris, in Franta, a devenit senzatie pe internet datorita proiectului ei “100 Kisses in Paris”.

Yang Yaqing si-a stabilit obiectivul de a „fura” sarutul a 100 de domni din Paris. Se pare ca domnisorica noastra a venit cu aceasta idee in urma cu trei ani, la ea acasa in Taiwan, dar a fost catalogata drept promiscua. Insa imediat ce a ajuns la studii peste hotare, in Paris, si-a pus planul in actiune.

Competitia ce si-a lansat-o singura Yang, aceea de a saruta 100 de parizieni a inceput in Iulie 2009 cand si-a demarat colectarea intreband oameni de pe strada, prin Paris, daca ar vrea sa-i dea un sarut. Si desi este o domnisoara chiar frumusica, numai 80% din barbatii abordati de ea au acceptat provocarea. Unii doar au refuzat-o politicos.

Cu ajutorul unui prieten fotograf ea si-a imortalizat astfel saruturile in Paris si le-a postat pe blogul ei. Dupa ce subiectul i-a fost preluat de o retea de socializare, sarutarile furate ale tinerei Yang Yaqing au devenit senzatie pe internet, iar ea a lansat chiar si o carte intitulata “A Hundred Kisses in Paris”, in care vorbeste despre primele ei 54 de saruturi pana la acel moment.

La sfarsitul lunii Februarie, Yang sarutase 67 de barbati, si chiar daca unii ii dezaproba proiectul, ea spune ca nu se va opri pana nu-si atinta tinta: 100 de sarutari in Paris.

Comentati?