Va jucati cu bulgari?

Lume, lume! Omenirea a luat-o razna! Sa va fac cunostinta cu Sno-Baller – magicul gadget care va ajuta sa faceti bulgarii perfecti!

Pentru copilul din noi toti, o zapada proaspata inseamna un singur lucru – o bataie cu bulgari! Dar intr-un joc in care placerea este totul, manusile ude, reci si inghetate pot ruina toata distractia. Ei bine, maestri ai bulgarilor, solutia este una singura: s-a inventat Sno-Baller.

Sno-Baller poate face bulgari normali dar il gasiti si sub forma unei matrite cu ajutorul careia copiii isi pot construi caramizi ce vor lua forma unui iglu, iar vara, castele de nisip. Dovedinduni-se inca o data ca ingeniozitatea nu are limite pentru cei nelinistiti – sau poate doar din puturosenie – aceasta smecherie de plastic, ce arata precum o lingura uriasa de inghetata macar ne scoate la aer si ne aduce impreuna la o portie de zapada altfel decat inotand spre locul de munca.

Usor, aerodinamic si perfect geometric, bulgarele se dezintegreaza la contact, evitand astfel vanataile dureroase.

Sno-Baller, a fost inventat in SAU de tatal a doi copii in 1989, si este extrem de eficient: pana la 60 de bulgari perfecti pe minut. Ceea ce inseamna ca puteti sa va asigurati o rezerva frumusica de munitie pana se intorc de la scoala copiii.

Sno-Baller costa £10, iar cel pentru caramizi, Sno-Block Maker £12 si poate fi achizitionat de pe snoballer.co.uk

Comentati?