Va era dor de el?

Internetul a fost plin astazi de intrebari ale celor ce de vreo luna de zile dau nas in nas cu un billboard urias reprezentandu-l pe George W. Bush chiar la intrarea pe autostrada I-35 langa Wyoming, Minn. Panoul il prezinta pe fostul presedinte intr-o ipostaza extrem de zambitoare purtand in dreapta lui intrebarea „Miss Me Yet?”

De unde a aparut acest panou, si care este scopul lui?

Maria Teske de la Schubert & Hoey Outdoor Advertising, agentia din spatele billboardului spune ca panoul a fost inchiriat de catre un grup de mici oameni de afaceri din zona, care si-au pus impreuna banii pentru a face astfel o declaratie politica.

De ce? Oamenii de afaceri spun ca au investit in panoul cu pricina deoarece ei cred ca „Washington-ul este impotriva lor.” Panoul ce este in picioare de o luna ii va intampina in continuare pe cei ce folosesc I-35 pentru inca o luna, fiind platit in avans pentru acesta perioada.

Panoul a stimulat discuţii numeroase mai ales in această saptamana, unii fiind convinsi ca a fost o pacaleala in PhotoShop, dar existenta sa a fost verificata de catre reporterul Bob Collins de la Minnesota Public Radio, care incearca inca de la aparitia panoului sa-i depisteze si pe cei din spatele actiunii.

Chiriasii insa doresc să rămână anonimi pentru moment, dar ei spun ca au fost „coplesiti de raspunsul primit de la public” si au in vedere inchirierea mai multor panouri de afisaj. Sugestii?

4 comentarii pe “Va era dor de el?

  1. avand in vedere ca e facut cu banii unor mici oameni de afaceri, si ca la momentul demararii actiunii lor n-au stiut ce efect va avea demersul lor, sa spunem ca e indreptatit sa fie mai modest; daca isi continua protestul vedem cum arata si celelalte panouri …

Comentati?