Un nou stil de talharie

M-am saturat sa tot scriu despre astfel de subiecte, parca tara asta nu e plina decat de infractori sau aspiranti la acest statut. O fi meseria la moda si n-am aflat-o eu inca sau poate ca publicand le dam idei noi … totusi nu cred ca cei ce ar fi capabili sa faca astfel de lucruri citesc informal.ro! Asadar:

Daca sofati noaptea si vi se arunca oua crude pe parbriz in niciun caz sa nu actionati stergatoarele si nu stropiti parbrizul cu lichidul special de spalat. Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz opturandu-va vizibilitatea chiar si folosind stergatoarele. Atunci veti fi obligat(a) sa va opriti si cu mare probabilitate veti fi victima unei talharii.

Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa le curatati cu stergatoarele si lichid de parbriz. Continuati sa mergeti cu masina cat mai departe posibil de locul incidentului. Opriti-va doar atunci cand ati ajuns intr-un loc sigur (si curatati ouale, nu le lasati prea mult pentru ca va vor ataca vopseaua masinii).

Aruncarea cu oua in parprizul masinilor care circula noaptea este ultima gaselnita folosita de talhari.

Comentati?