Carnaval de ski in costum de baie

Combinatia absolut uluitoare ce am avut-o zilele acestea in Bucuresti, cu apa pana la glezne si zapada pana la genunchi, m-a dus cu gandul la combinarea unor sporturi de vara cu cele de iarna. Insa mi-au luat-o inainte chinezii organizand Carnavalul skiatului in costume de baie.

Purtand nimic in afara de un costum de baie si ceva accesorii de vara, concurentii au cucerit pantele cu zapada in timpul unui carnaval haios ce a avut loc in Shanyang Forest Park, China.

Skiul este distractiv (sau cel putin asa mi s-a spus), dar alunecarea pe panta si urcarea inapoi in varful muntelui nu poate fi atat de incitanta pentru mult timp. Astfel ca pentru a mai condimenta un pic lucrurile, cei de la Forest Park au organizat un carnaval distractiv de iarnă in care participantilor li s-a cerut sa poarte costume de baie şi haine de vară.

Si dupa cum puteti vedea din fotografii, a fost un succes destul de mare care a atras un numar mare entuziasti ai schiului (si probabil si ai inotului). Nu stiu daca le-au oferit si ceaiuri calde insa cu siguranta ca premiile trebuie sa fi constat din aspirine si alte „suplimente” care sa le puna sangele in miscare.

Comentati?