Parcari extra-dimensionate pentru femei

China introduce parcarea destinata femeilor … dotata si cu locuri mai late pentru a satisface „nevoile lor speciale”.

Femeile au fost mai tot timpul ridiculizate in legatura cu abilitatile lor de soferite. Insa un magazin chinezesc a mers un pic mai departe si a construit o parcare care sa fie suficienta nevoilor lor „speciale”, adica locuri mai mari decat cele normale, in mod clar destinate acelor doamne si domnisoare care pur si simplu nu pot stapani manevrele simple necesare parcarii la mall.

Locurile au fost luminate suplimentar si s-au folosit culorile roz si violet. Deasemenea au angajat ca si personal de ajutor, femei special antrenate sa le ghideze pe soferite. Wang Zheng, oficial al shopping ceter-ului Wanxiang Tiancheng din provincia Hebei, orasul Shijiazhuang (asta ca sa stiti si sa nu va duceti vreodata acolo doamnelor), asadar domnul Wang acesta spune ca parcarea se adreseaza acelor femei cu „un simt foarte dezvoltat al culorilor si un simt diferit al distantelor”.

Spatiile sunt „cu 1 metru mai late decat spatiile normale”, spune acelasi domn Wang, adaugand ca mallul a instalat „semne si sisteme de securitate si monitorizare care sa corespunda mai mult nevoilor femeilor”. A conduce in China este de notorietate stiut a fi extrem de periculos, „doar” 73.500 de persoane decedate in accidente rutiereanul trecut, sau peste 200 in fiecare zi, conform statisticilor politiei.

Comentati?