Solutii picante pentru viata de cuplu

Un cuplu facand sex in turnul ceasului din centrul Sydney in timp ce cumparatorii asistau uluiti, asta reprezinta fotografia, ce a socat pe unii. Cei doi tineri lipsiti de orice fel de inhibitii iubindu-se cu pasiune si facand abstractie de faptul ca erau in turnul ceasului, in mijlocul zilei, intr-un aglomerat shopping centre probabil ca au vrut sa-si condimenteze un picut viata de cuplu.

Cert este ca cei doi au fost surprinsi de spectatorii de ocazie ce i-au observat intr-o pozitie periculoasa, dar si extrem de publica, pe marginea balconului turnului ceasului. Coordonate temporale: vineri dupa-amiaza, in inima Sydney-ului, turnul istoricului ceas, renumit si aglomerat shopping centre. Oare am dat cuiva ceva idei?!

3 comentarii pe “Solutii picante pentru viata de cuplu

  1. e veche…:) Sex in turnul cu ceas este una din scenele mit din „9 1/2 weeks ” – mai putin publicul spectator.

    Daca e vorba de shopping center-ul victorian amplasat pe George Street in Sydney, partea nostima ar fi ca „turnul cu ceas” este undeva la inaltimea unui etaj 3. Si mai mult, daca esti intr-un autobuz supraetajat de tip „hop off-hop on” esti oarecum pe aceeasi linie cu ceasul.

    E cald si frumos acum in Sydney, de inteles gestul 🙂

  2. Exact de George Street e vorba … Si chiar de nu sunt intr-un autobuz supra-etajat … fa-ma sa inteleg: sunt afara cu Snoopy si vecinii mei de la 3 vor sa dea lectii despre ce inseamna o relatie sudata ?!? … Mult prea descriptiv pentru voyeuristul (pudic) :O din mine, mai ales ca vecinii mei de la 3 sunt trecuti de 70 de primaveri … 😀

  3. Stiu o poveste cu un balcon-terasa la Budapesta si vecini la etajul 2… In the heat of the action uiti complet de existenta celor din jur. Asa mi-a spus o prietena.

    Aveam un prieten rugbist care denumea fenomenul „sex al-fresco”. Pentru el, orice apropiere de natura a momentului era cel mai eficient afrodisiac. Tot ce ii trebuia era o partenera in mood exibitionist si aveau un cocktail perfect 🙂 In plus nu puteai spune „I’ve been in bed with him”.

    Blocul tau e lung, e imposibil sa nu gasesti niste piese pe nivelul etaj 3. Cand ii gasesti, il plimbam noi pe Snoopy 🙂 Zilnic.

Comentati?