Londra invadata de dinozauri

Trebuie sa fie ceva cu Londra, capitala Marii Britanii, pentru ca dupa invazia stolurilor de … ratuste de cauciuc, a sosit vremea unei invazii mult mai temute, cea a fiorosilor dinozauri, ce au pus deja stapanire pe o parte din oras.

„Dinosaurii Liberi” este un spectacol cu dinozauri animatronici ce si-a deschis portile pentru public pe 28 Ianuarie. Este localizat pe Oxford Street, o foarte cunoscuta zona comerciala din Londra transformata in locul de joaca al dinozaurilor. 24 de dinozauri modele ce par vii, reprezentand cele mai importante exemplare – stegozaur, iguanadon, diplodocus sau tyranozaurus rex – vor uimi vizitatorii cu miscarile si sunetele lor realiste. Cel mai mare model de dinozaur prezentat are 30 de metri inaltime, este un Diplodocus, si ca sa puteti sa-l localizati mai bine in spatiu trebuie sa va spun ca este cam de 3 ori lungimea unui autobuz englezesc dublu etajat.

La fel de impresionanta precum sunt si dinozaurii este punerea in scena: mlastini, padure si plante preistorice ce au existat in timpul domniei dinozaurilor ii vor duce pe vizitatori cu 65 de milioane de ani in trecut.

„Dinosaurii Liberi” este deschis de pe 28 Ianuarie pana pe 30 Aprilie, suficient ca sa va luati bilete de avion si sa dati o fuga la Londra. (sursa fotografiilor aici).

Comentati?