Protectie la accidente la aniversarea de 50 de ani

În scopul de a avertiza conducatorii auto de pericolele ce le aduce sofatul neglijent, o companie britanică de asigurări a învelit cea mai predispusa la accidente stradă din Marea Britanie în 1.500 de mp de folie cu bule.

Potrivit Confused.com, locuitorii din Somerville Road, Worchester, sunt responsabili pentru cel mai mare număr de accidente din intreg Regatul Unit. În ultimii 10 ani, în jur de 10 cereri de despagubire pe an au fost înregistrate pe „Strada Accidentelor”.

Ideea originala de a ambala strada in ansamblu în folie cu bule de protecţie aparţine oamenilor de la Confused.com, care au scris pe site un gand ce le-a trecut prin minte: „ambalam in folie protectoare toate nimicurile noastre pentru a le menţine în condiţii de siguranţă – deci, de ce nu am face asta si pentru o stradă întreaga?”

A fost nevoie de 8 persoane si 12 de ore de munca pentru a acoperi complet cu folie cu bule toata Somerville Road, de la case la autoturisme şi pana la piticii de gradina.

Acest tur de forta a fost extrem de inspirat, avand in vedere ca folia cu bule sărbătoreşte in aceasta saptamana aniversarea a 50 de ani. (fotografii GETTY IMAGES via Daily Mail)

Comentati?