Circ, circ, circ

Dupa flacarile violet de saptamana aceasta si tot circul asociat lor, haideti sa vorbim despre circ adevarat. Nu vezi adesea un barbat cu capul bagat in gura unui leu. Circul a venit in oras! Din pacate nu si la noi inca! Nu ma intelegeti gresit, ceea ce se intampla de cativa ani la Circul (nostru) de Stat sub bagheta Brandusei Novac este extraordinar, dar acum voiam sa va spun cateva cuvinte despre Al 8-lea Festival International de Circ de la Budapesta, ce dureaza 5 zile; a inceput pe 21 Ianuarie si cred ca in week-end se poate da o fuga, mai ales ca oferta e foarte interesanta: 30 de trupe din 17 tari diferite. Inclusiv chestii de genul asta:

Daca credeati cumva ca circul inseamna doar catei clowni, elefanti depresivi (si tigri mancatori de oameni), va invit sa vedeti cateva fotografii de la festival, semnate Kristian Kristof.

Festivalul prezinta arta circului maghiar si international pe parcursul a 7 spectacole live in capitala circului – din aceste zile – Budapesta. Este o sansa pentru artisti sa-si prezinte munca iubitorilor de circ dar si profesionistilor.

Comentati?