Ce se mai poarta prin America

Cand esti iute la manie si esti rea de gura, intr-o tara precum SUA, poti … primi … ce a primit eroina povestii urmatoare:

O tanara femeie de 24 de ani statea Marti in fata Departamentului de Politie din Orlando tinand de gat un panou inscriptionat cu scuze pentru ca a lovit un ofiter de politie.

Alexandra Espinosa-Amaya, originara din Columbia, a trebuit sa poarte in vazul tuturor semnul (facut de mana ei) ca parte a unui acord de eliberare. Espinosa-Amaya, ce participa la cursurile Universitatii de stat Jacksonville din Alabama, a fost acuzata ca a opus rezistenta si a lovit un politist intr-un incident in Noiembrie.

A fost de acord sa pledeze vinovata in cadrul procesului de Marti. Panoul ce-l avea de gat, alb si cu stickere florale pe el, continea urmatoarele cuvinte: „Am lovit un ofiter de politie. Am gresit. Imi cer scuze”. A trebuit sa stea cu acest panou in fata sectiei de politie vreme de 4 ore.

Ca parte a intelegerii ea va fi sub eliberare conditionata vreme de doi ani, a trebuit sa-si ceara scuze in scris, sa faca 50 de ore de munca in folosul comunitatii si sa faca si un curs de stapanire a furiei.

Comentati?