Cafea cu aroma de acuzatii de expunere indecenta

cafea-20boabe

Un tata se afla in situatia de a fi acuzat ca a fost surprins ca isi pregatea cafeaua de dimineata gol pusca … in propria-i casa. Eric Williamson, din Springfield, Virginia, spune ca nu a avut idee ca cineva ar putea sa se uite la el in casa si sa-l vada in bucataria proprie in timp ce-si pregateste cafeaua.

article-1222156-06EB9618000005DC-162_233x326

Deocamdata se confrunta cu acuzatii de expunere indecenta dupa ce o femeie si fiul ei de 7 ani, trecand pe langa fereastra lui l-au surprins in postura cu pricina. Femeia a depus o reclamatie la politie, iar aceasta l-a arestat in aceeasi dimineata. Williamson a declarat: „Da, e adevarat ca nu purtam haine, dar pentru Dumnezeu, eram la mine in casa, singur si abia ma trezisem. Imi pregateam cafeaua ca sa pot face un dus in timp ce aceasta se facea. Era intuneric si nu aveam nici o idee ca cineva de-afara se uita la mine in casa”.

Williamson, ce are o fiica de 5 ani spune: „Sunt un tata iubitor. Oricare din cei ce ma cunosc, prieteni sau doar colegi, va vor spune ca nu exista pe planeta asta vreo situatie in care eu sa pot face intentionat asa ceva unui copil”.

Eric in varsta de 29 de ani risca un an de inchisoare si o amenda de 2.000$ daca este gasit vinovat. Desigur ca el contesta acuzatia, actiunea politiei si cere despagubiri din partea acestora. Politia, prin purtatorul ei de cuvant, declara ca au dispus arestarea pentru ca au crezut ca el a vrut sa fie vazut gol de catre public. Ba mai mult, apeleaza la oricine ar fi putut sa-l vada pe Williamson gol si cu alte ocazii sa se prezinte la politie. Se pare ca ingrijorarea lor vine din faptul ca fereatra cu pricina este localizata peste drum de o statie de autobuz scolar ce aduna copiii din cartier.

Comentati?