Asa arata un tradator!

abc_cheaters3_080221_mnO sotie infidela a fost prinsa in flagrant delict. Pana aici nimic iesit din comun, pentru ca nu e nici prima si poate ca nici ultima. Dar cum de a fost prinsa, ei, aici este adevarata poveste! Cel care a dat-o de gol si chiar a „chemat” sotul s-o prinda asupra faptului a fost nimeni altul decat animalul familiei, un paracios … yorkshire terrier.

yorkshire terrier

Sotia (35 de ani) a anuntat ca pleaca la o intalnire la o cafea cu prietenele pentru vreo doua ore. Sotul (40 de ani), barbat de treaba, a fost de acord ca ea sa aiba o iesire cu fetele, ba mai mult a scos cei doi copii ai lor la o plimbare. In timp ce se intorceau spre casa, un dragalas Yorkshire terrier i-a atras atentia latrandu-l. Micutul se plictisise asteptand, legat de stalp, in fata barului al carui proprietar era chiar iubitul sotiei sale si unde aceasta statea de ceva timp. Catelul, fericit ca recunoaste mirosurile „haitei” lui a inceput sa latre, dand-o de gol astfel de gol pe stapana sa, pentru ca barbatul s-a apropiat astfel de caine, s-a uitat pe geam in bar si si-a surprins nevasta in bratele proprietarului. A intrat ca o furtuna in bar si a avut o certa zdravana cu sotia lui ce s-a transformat intr-o incaierare cu iubitul.

Politia a fost chemata sa-i desparta. Iubitul a ajuns la spital pentru a i se trata ranile. Purtatorul de cuvant al politiei a concluzionat:”Ofiterii au fost chemati iar situatia le-a fost explicata chiar de cei implicati. Sotia a fost prinsa de … Yorkshire-ul familiei, asadar cainele este cu adevarat cel mai bun prieten al omului! Nu am luat nici o masura impotriva sotului, dar am inteles ca si-a contactat avocatii si cuplul divorteaza.”

2 comentarii pe “Asa arata un tradator!

Comentati?