Ce mai calcam in picioare

Covoarele nu mai sunt de mult doar niste acoperaminte pentru podele. Servesc unor scopuri multiple, transformandu-se uneori in alte forme sau in obiecte de mobilier.

Mesajul din spatele acestui covor creat acum in perioada incalzirii globale este cat se poate de clar – lumea noastra este in schimbare, si nu vrem sa fim prinsi neavertizati. Daca am fi ursi polari, oare unde ne-am duce?

Desigur, un alt mod de a impresiona musafirii este sa ai cel mai confortabil covor din vecini. As avea doua sugestii: unul este acest covor opulent stil American Beauty alcatuit din trandafiri, ce a folosit lana pentru a da aparenta de pat de petale de trandafiri. Sau poate luxosul covor de lana ce arata absolut fantastic chiar inainte de a afla si numele lui: Chocolate Blocks … sau sa-i zicem noi Patratele de Ciocolata. Oare si miroase a ciocolata?

Dar urmatorul ce va inspira? Cumva micul dejun?

Mutandu-ma din tigaia cu ochiuri, ce ziceti de urmatorul covor? Facut dintr-un material, ce pretind realizatorii ca este mai mult decat comfortabil, ce ziceti de ideea de a calca pe pietre … rotunde, slefuite, dar totusi pietre? Covorul de la 2Form Design este facut dintr-o multitudine de bile de lana decorate astfel incat sa arate ca niste pietre. Ideal pentru aceia care vor un look natural in casa lor dar doresc comfort fara restrictii.

Poarta numele de Covorul zburator. Eu i-as schimba numele cu ceva de genul … poienita verde din living; e o combinatie intre peluza, fotoliu, parc si poate ca ar fi si mai interesant daca ar putea fi configurat de fiecare dupa propriile nevoi.

Comentati?