„you’re beautiful” vine la Bucuresti

James Blunt canta pe 21 februarie 2009 in Bucuresti. Concertul ce va fi sustinut la Romaero, incepand cu ora 20, face parte din turneul de promovare al albumului sau, „All the lost souls” ce contine 10 piese dintre care „1973”, „Same mistake”, „I really want you” sau „Shine on” sunt cele mai cunoscute. Turneul numara peste 140 de tari din Europa, Asia, Australia si Africa de Sud. Organizatorul evenimentului este Blue Music, conform site-ului www.bilet.ro.

James Blunt, premiat drept cel mai bun artist britanic de Premiile Industriei Muzicale Britanice, a debutat cu albumul „Back to Bedlam” scris in Kosovo in 1999, pe vremea cand era ofiter al armatei britanice (James Blunt s-a nascut la 22 februarie 1974, în Anglia, la Wiltshire si se trage dintr-o familie de militari cu o istorie lunga, care incepe in anul 995).

Albumul a avut un succes urias si s-a vandut in peste 11 milioane de exemplare, transformandu-l in cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor. Hitul cu care s-a lansat este „You’re beautiful”, care a dominat toate topurile de specialiatate.

In afara de voce si chitara, James Blunt stie sa cante si la o varietate de instrumente: pianul, orga, marimba (instrument de percutie) si melotron-ul.

Comentati?