Stomacul uman si Coca Cola

Exista o seama de speculatii in legatura cu efectul produs de Coca Cola stomacului nostru. Exista cei ce spun ca populara bautura ar putea literalmente cauza topirea intenstinelor noastre daca bem prea mult din ea. Coca Cola intotdeauna a negat aceste zvonuri si a spus ca produsele lor nu sunt mai rele decat alte bauturi existente pe piata si ca nu exista o dovada oficiala a „efectului de dizolvare”.

Un grup format din mai multi de „Toma necredinciosul” a decis sa isi faca propriul experiment si sa afle daca barfele au o baza reala ori ba (lucru pe care-l puteti face si singuri acasa). Au luat o bucata de carne rosie, au pus-o intr-o farfurie si au turnat deasupra ei Coca Cola. Au lasat-o acolo doua zile si au facut in timpul acesta si cateva fotografii cu stadiile experimentului lor. Coca nu a dizolvat complet carnea, insa puteti vedea cu ochii vostri ca nu arata ca ceva ce ati vrea sa se afle in stomacul vostru (si mai adaugati „cativa” stropi de acid clorhidric cocktailului, ca in stomac mai avem si de-asta!). Iar ei spun ca mirosul era absolut de nesuportat.

Sunt aproape sigura ca oricine stie ca celebra Coca Cola nu este cea mai sanatoasa bautura de pe piata, insa fotografiile acestea cred ca vor „explica” mai bine decat o mie de cuvinte. Eu am renuntat de mult la Coca Cola! Apa plata este atat de buna si de sanatoasa! Amatori? (Photo source: Copypast)

6 comentarii pe “Stomacul uman si Coca Cola

  1. pana una alta, (desi am auzit multi de experimentul asta), tocmai l-au scos pe unul de sub daramturile din haiti, dupa 11 zile in care a baut, ghici? coca cola. pt. ca si minunile trebuie sa aiba un nume.

  2. stiu ca un experiment similar s-a mai facut; apoi chiar cu ochii mei am vazut o emisiune pe BBC cu doua domnite ce faceau curat prin case pe la puturosi, si care, pentru a curata un vas de wc care puteai sa juri ca negru a fost de nou, au folosit continutul unei sticle de Coca pe care l-au lasat sa actioneze vreme de jumatate de ora; si dupa, ce sa vezi?! vasul era alb la origini!

    ce s-a intamplat in haiti e extraordinar pentru respectivul, dar daca ai dubii, si vrei sa dai un nume minunii, ce te opreste sa incerci experimentul acasa? doar ai grija la mirosuri! 😀

  3. decat daca respectivul era, stii, mos craciun.. „vin sarbatorile, vin sarbatorile..”

    deci putem alatura cola pastei de dinti cu fluor, adica in categoria cu „aproape detergenti”

  4. mai avem si vreo cateva sampoane si ceva creme pentru fata …. o veselie! si-apoi trecem la E-urile din mancare (in special la produsele pentru copii) … Uneori imi vine sa ma gandesc serios la a ma retrage in salbaticie, daca civilizatia iti aduce vrei-nu vrei toate „minunile” la pachet!

Comentati?