Repriza de sex scurtata brutal de fulger

lightning-bolt-2005-by-floyd-menaghRepriza de sunete, lumini si … racoare din ultima vreme mi-a amintit ca am relativ recent despre o intamplare ce ar fi amuzanta daca nu m-as gandi si la eroii ei.

Exista o figura de stil veche in comedie: atunci cand cineva comite un pacat, Dumnezeu, maniat, ii atrage atentia cu un fulger. Varianta transpusa in realitate s-a petrecut langa Wert, in Germania. Jens Gottlieb 36 de ani si prietena lui Lisa Gruhn de 28, neastamparati, dupa sarutari si mangaieri, au iesit de pe aglomerata autostrada A44, in statul Rinul de Nord Westphalia din vestul Germaniei si au patruns cu masina in padurea din apropiere; in cateva secunde erau goi si gata pentru o partida de sex.

Erau atat de “patrunsi” de ceea ce faceau incat nu au dat atentie ploii torentiale ce incepuse si nici tunetelor si fulgerelor ce acompaniau furtuna. Pana cand un fulger extrem de puternic a lovit solul chiar in apropierea lor!

Au uitat si pentru ce se oprisera acolo, au uitat si ca sunt goi pusca si au rupt-o la fuga spre luminile spatiilor de servicii si parcarii ce li se parusera prea aglomerate mai devreme (pentru scopul opririi lor). Infrigurati, speriati si uzi si-au pierdut simtul orientarii si au fost descoperiti bajbaind in noapte de un alt automobilist, care a si chemat politia. Ofiterii sositi in scurt timp i-au adapostit pe tinerii ce tremurau inghetati, le-au dat haine uscate si i-au dus acasa. Sursa: Metro.co.uk

Comentati?