Astazi e ziua …

Astazi e ziua …

Am citit recent, undeva, urmatorul paragraf ce mi-a placut atat de mult incat l-am pastrat. Nu stiu cui apartine, dar e cea mai frumoasa poveste pe care eu o asociez cu tine:

„E intr-un film rusesc o poveste care iti ia mintile: oamenii cu puteri supranaturale si le descopereau la o varsta aproape adulta. Ei se numeau OTHERS. Unii alegeau intunericul si deveneau NIGHT OTHERS. Ceilalti, mai putini, lumina. LIGHT OTHERS. Pus in fata acestei alegeri eroul intreaba de ce sunt atat de multi cei care aleg partea intunecata. Raspunsul este devastator: E mai usor pentru om sa ucida lumina din sufletul lui dacat sa lupte cu intunericul de pretutindeni.”

Ramai frumos. Ramai asa cum esti. Prost de bun, implicat, capabil de cele mai uluitoare visuri. Si sa te iubeasca Ileana Cosanzeana din dotare (o sa ma adore Adriana pentru asta! ­čśÇ sper) cam tot atat cat dureaza si povestile – o vesnicie! La multi ani, Costin!

Asta e filmul pe care ti l-a oferit in dar Mihnea. N-am rezistat tentatiei si l-am furat. E prea frumos. Prea pentru vise marete:

Comentati?